Utlandsflytt

 

Våra medarbetare är duktiga på att bära tungt och är både varsamma och erfarna. Tveka inte att få en offert från oss redan idag!
Varmt välkomna att höra av er!

Utlandsflytt

Att flytta från bostad till bostad kan vara svårt nog. Att dessutom flytta utomlands är ännu mer komplicerat med tanke på avståndet. Det bästa du kan göra för att genomföra utlandsflytten på bästa sätt är att göra det med hjälp av en flyttfirma. Då har du inte bara tryggheten i att ditt bohag blir professionellt packat och transporterat, du har även flytten försäkrad ifall olyckan skulle vara framme.

Anlitar du en flyttfirma kan du lita på att ditt bohag blir säkert transporterat och levererat på utsatt tid. Då slipper du oroa dig för något mer än själva flytten och kan koncentrera dig på allt annat som har med utlandsflytten att göra. Själva transporten av ditt bohag bör vara den lättaste och mest okomplicerade delen av flytten.

Vi på Omega flytt & transport AB hjälper dig om du ska flytta utomlands. Om du har frågor angående hur det går till är du välkommen att höra av dig så kan vi berätta mer. Våra kunder är mycket viktiga för oss och en flytt utomlands kan vara omskakande på många sätt. Vi gör därför vårat yttersta för att se till att din upplevelse och flytt ska bli så smärtfri och smidig som möjligt.

Väljer du att höra av dig till oss kan vi även utfärda en offert till dig, så du vet exakt vad du kan förvänta dig av oss och vad det kommer kosta. Du behöver inte bestämma dig för något förrän du har tagit en ordentlig funderare och i lugn och ro har tänkt över ditt beslut. Offerten är inte på något sätt bindande och den är helt gratis för alla.

KONTAKTA OSS

Omega flytt & transport AB
Getängsvägen 14
504 68 Borås

Kontakta oss

Växel: 010 – 129 59 58
Jour telefon: 073-987 66 61
E-post: info@omegaflytt.se

OFFERT/FLYTT
info@omegaflytt.se