Flyttstäd

Våra medarbetare är duktiga på att bära tungt och är både varsamma och erfarna. Tveka inte att få en offert från oss redan idag!
Varmt välkomna att höra av er!

Flyttstädning

När du ska flytta är det mycket att tänka på och flyttstädningen är ett av alla moment som kan vara väldigt krävande i samband med flytten. Det handlar inte bara om att damma och dammsuga. Det ska städas i alla möjliga skrymslen och vrår. Alla hyllor och skåp ska städas, lister, element, kylskåp och frys ska rengöras ordentligt. För de allra flesta är det ett moment som snabbt blir övermäktigt ovanpå allt annat som har med flytten att göra. Risken för att städningen inte blir godkänd finns också och då måste du göra om städningen.

Det bästa är att ta hjälp av någon som har städning som sitt professionella yrke. Då får du garanti för att städningen blir utförd på ett korrekt sätt och du kan koncentrera dig på allt annat som har med flytten att göra.

Vi utför professionell flyttstädning för alla kunder, både företagare och privatpersoner. Vårt duktiga städteam är både effektivt och noggrant. De har dessutom de rätta städverktygen som garanterar en ordentlig städning. När vi är klara har du därför en garanti för att städningen blivit korrekt utförd.

Om du behöver hjälp med städningen i samband med din flytt är du välkommen att kontakta oss. Vi utför en offert för att du ska veta vad det kommer kosta i förväg. En offert är som ett kvitto på vad vi kommer göra och vad det kommer kosta – innan vi påbörjar uppdraget. Därför får du tryggheten av att veta exakt vad du kan förvänta dig av oss. Det ger dig även möjlighet att jämföra oss med andra flyttfirmor. Offerten är gratis och binder dig inte till något. Du kan därför skaffa offerten från oss utan hinder – redan idag.

KONTAKTA OSS

Omega flytt & transport AB
Getängsvägen 14
504 68 Borås

Kontakta oss

Växel: 010 – 129 59 58
Jour telefon: 073-987 66 61
E-post: info@omegaflytt.se

OFFERT/FLYTT
info@omegaflytt.se