Omega flytt & transports tjänster för hem och företag

Damma & städa erbjuder många olika tjänster inom firman. Hör av dig för att få kostnadsförslag på skräddarsydda lösningar vare sig det gäller hemstäd, kontorsstäd eller annan form av städ och underhåll.

Privatflytt

Att flytta är på många sätt både fysiskt och psykiskt påfrestande. För de flesta är det den fysiska biten som är värst och att flyttpacka tar oftast mycket längre tid än man hade kunnat ana.

Man bör alltid packa sakerna noga och varsamt för att undvika att det uppstår skador, främst saker som är extra känsliga för stötar och friktion – som glas och keramik.

Företagsflytt

Att ha ett företag är krävande och det är mycket att tänka på. Om företaget ska flytta kan det skapa extra stor press på företaget och det kan både vara osmidigt och övermäktigt att själv ordna med en företagsflytt. Det kan även bli väldigt tungt att flytta ett helt företags inredning. Att själv bära och kånka på möblerna är riskabelt och du har ingen som tackar dig om du skulle råka göra dig illa eller ha sönder något under flytten.

Utlandsflytt

Att flytta från bostad till bostad kan vara svårt nog. Att dessutom flytta utomlands är ännu mer komplicerat med tanke på avståndet. Det bästa du kan göra för att genomföra utlandsflytten på bästa sätt är att göra det med hjälp av en flyttfirma. Då har du inte bara tryggheten i att ditt bohag blir professionellt packat och transporterat, du har även flytten försäkrad ifall olyckan skulle vara framme.

Tunga lyft

Har du mycket tunga föremål som behöver flyttas är det alltid säkrast att anlita en flyttfirma som utför den typen av uppdrag. Det krävs både rätt kunskap och hjälpmedel för att kunna utföra lyft och transport av tyngre föremål för att inte riskera skador och olyckor. Det är inte bra att bära tunga föremål själv om man inte har rätt fysik eller verktyg för att utföra det på ett smidigt och säkert sätt. Det är en fara både för den som bär, för människor runt omkring och för möblerna som ska flyttas.

Magasinering

I samband med flytt kan man ibland vara i behov av att ha någon plats att förvara sitt bohag och möblemang i väntan på att inflyttning kan ske.
Att ta hjälp av en flyttfirma som erbjuder magasinering är en stor fördel, eftersom det gör det enkelt för dig att få ha dina saker placerade hos en firma som både kan flytta och magasinera sakerna åt dig. Du slipper därmed mellanhänder och kan känna tryggheten med att kunna få dina saker flyttade så fort det behövs. Tack vare att du kan förvara dina saker på ett enkelt och tryggt sätt behöver du inte oroa dig för sakerna under flyttens gång. Att flytta är nog så krävande.

Flyttstädning

När du ska flytta är det mycket att tänka på och flyttstädningen är ett av alla moment som kan vara väldigt krävande i samband med flytten. Det handlar inte bara om att damma och dammsuga. Det ska städas i alla möjliga skrymslen och vrår. Alla hyllor och skåp ska städas, lister, element, kylskåp och frys ska rengöras ordentligt. För de allra flesta är det ett moment som snabbt blir övermäktigt ovanpå allt annat som har med flytten att göra. Risken för att städningen inte blir godkänd finns också och då måste du göra om städningen.

KONTAKTA OSS

Omega flytt & transport AB
Getängsvägen 14
504 68 Borås

Kontakta oss

Växel: 010 – 129 59 58
Jour telefon: 073-987 66 61
E-post: info@omegaflytt.se

OFFERT/FLYTT
info@omegaflytt.se