Företagsflytt

Våra medarbetare är duktiga på att bära tungt och är både varsamma och erfarna. Tveka inte att få en offert från oss redan idag!
Varmt välkomna att höra av er!

Företagsflytt

Att ha ett företag är krävande och det är mycket att tänka på. Om företaget ska flytta kan det skapa extra stor press på företaget och det kan både vara osmidigt och övermäktigt att själv ordna med en företagsflytt. Det kan även bli väldigt tungt att flytta ett helt företags inredning. Att själv bära och kånka på möblerna är riskabelt och du har ingen som tackar dig om du skulle råka göra dig illa eller ha sönder något under flytten.

Vid flytten kan det därför vara smidigt att anlita en flyttfirma så du får professionell förflyttning av ditt företags möblemang. Flyttfirman har möjlighet att på ett snabbt och smidigt sätt plasta in och packa sakerna, samt lasta in ett större möblemang i flyttbilen.

Oavsett om du har ett stort eller litet företag kan flyttfirman hjälpa till med att göra flytten så enkel som möjligt. Företag brukar ha större möblemang, därför är det bäst att anlita en flyttfirma så att möblerna kan transporteras i den rymliga flyttbilen.

När flyttfirman ska ta hand om ditt företags möblemang kan du istället bry dig om andra saker som har med ditt företag att göra – samtidigt som sakerna blir transporterade på utsatt tid.

Funderar du på att ta hjälp av oss är du varmt välkommen att skaffa en offert till att börja med. En offert förbinder dig inte till något och med hjälp av den kan du själv planera och fundera över om vi är den rätta flyttfirman för dig och ditt företag. Vi är mycket måna om våra kunder och därför vill vi så klart att du ska få möjligheten att själv ta beslut om vilken flyttfirma du vill ha.

KONTAKTA OSS

Omega flytt & transport AB
Getängsvägen 14
504 68 Borås

Kontakta oss

Växel: 010 – 129 59 58
Jour telefon: 073-987 66 61
E-post: info@omegaflytt.se

OFFERT/FLYTT
info@omegaflytt.se