Magasinering

Våra medarbetare är duktiga på att bära tungt och är både varsamma och erfarna. Tveka inte att få en offert från oss redan idag!
Varmt välkomna att höra av er!

Magasinering

I samband med flytt kan man ibland vara i behov av att ha någon plats att förvara sitt bohag och möblemang i väntan på att inflyttning kan ske.
Att ta hjälp av en flyttfirma som erbjuder magasinering är en stor fördel, eftersom det gör det enkelt för dig att få ha dina saker placerade hos en firma som både kan flytta och magasinera sakerna åt dig. Du slipper därmed mellanhänder och kan känna tryggheten med att kunna få dina saker flyttade så fort det behövs. Tack vare att du kan förvara dina saker på ett enkelt och tryggt sätt behöver du inte oroa dig för sakerna under flyttens gång. Att flytta är nog så krävande.

Hos oss på Omega flytt & transport AB kan du förvara ditt bohag på ett prisvärt och tryggt sätt så länge du behöver.
När det sedan blir dags att flytta är det bara att du meddelar oss om det, så ordnar vi med att flytta sakerna på bestämd tid.

Har du behov av att få hjälp med förvaring av dina saker står vi mer än gärna till din tjänst. Hör av dig angående vad du behöver förvara och hur länge, så ska vi nog kunna ordna det åt dig. En offert kan utfärdas vid en förfrågan från dig och vi går då mer ingående igenom vad och hur förvaringen av dina saker ska gå till. Offerten är självklart gratis och du behöver inte känna press eller stress över att bestämma något, eftersom den inte binder dig till något.

KONTAKTA OSS

Omega flytt & transport AB
Getängsvägen 14
504 68 Borås

Kontakta oss

Växel: 010 – 129 59 58
Jour telefon: 073-987 66 61
E-post: info@omegaflytt.se

OFFERT/FLYTT
info@omegaflytt.se