Tungalyft

Våra medarbetare är duktiga på att bära tungt och är både varsamma och erfarna. Tveka inte att få en offert från oss redan idag!
Varmt välkomna att höra av er!

Tunga lyft

Har du mycket tunga föremål som behöver flyttas är det alltid säkrast att anlita en flyttfirma som utför den typen av uppdrag. Det krävs både rätt kunskap och hjälpmedel för att kunna utföra lyft och transport av tyngre föremål för att inte riskera skador och olyckor. Det är inte bra att bära tunga föremål själv om man inte har rätt fysik eller verktyg för att utföra det på ett smidigt och säkert sätt. Det är en fara både för den som bär, för människor runt omkring och för möblerna som ska flyttas.

Alla flyttfirmor erbjuder inte den typen av tjänster, men det gör vi. Hör gärna av dig om du behöver hjälp, så kan vi tillsammans gå igenom hur det ska gå till.

Hos oss utför vi flytt av tunga objekt på ett ergonomiskt och säkert sätt. Det resulterar i en säker flytt både för dina objekt och för våra anställda.

Eftersom vi är försäkrade genom IF är det en trygghet och garanti för dig, om olyckan skulle vara framme.

Undrar du något om hur vi arbetar eller bara är intresserad av att få en prisbild, är du välkommen att höra av dig så vi kan utfärda en offert till dig för denna typ av uppdrag. Då går vi igenom mer i detalj om vad, hur och när du skulle vilja få dina saker flyttade. Offerten i sig är både gratis och ej bindande.

KONTAKTA OSS

Omega flytt & transport AB
Distansgatan 55
507 40 Borås

Kontakta oss

Växel: 010 – 129 59 58
Jour telefon: 073-987 66 61
E-post: info@omegaflytt.se

OFFERT/FLYTT
info@omegaflytt.se