VÄLKOMMEN TILL OMEGA FLYTT & TRANSPORT AB

Om oss

Omegaflytt & transport AB är en flyttfirma med lång erfarenhet aktiv inom Göteborgs-, Hallands- och Skånetrakten. Vi har säte i Borås, som ligger 6 mil utanför Göteborg, där vi förvarar allt material som kan komma att behövas när vi hjälper er att flytta. Vi flyttar alltifrån din lilla etta till ett företagets gigantiska öppna landskap.

Företaget är ungt men erfarenheten är lång. Omegaflytt & transport grundades 2019 av flyttkilar som varit aktiva i branschen i 15 år. Med den kunskap vi har samlat på oss under åren arbetar vi för att underlätta för dig som kund vid en flytt.

Ta steget idag genom att kontakta oss på Städa Och Damma Sverige & få hjälp med din städning!

Anpassning, kvalité och kompetens

Vi anpassar oss efter dina behov som kund oavsett hur din flytt ser ut. Vi förstår att det kan vara stressigt att flytta och därför ser vi till att ni får en smidig övergång med hjälp av den kompetens vi besitter. Vi tar fram den bästa lösningen för just dina flyttbehov. Alla anställda hos oss på Omegaflytt & transport ställer höga krav på kvaliteten på det arbete som utförs och använder alltid professionell utrustning.

Detta är några av alla tjänster Omegaflytt & transport erbjuder:

  • Privatflytt
  • Företagsflytt
  • Flyttstäd
  • Utlandsflytt
  • Flytthjälp vid tunga lyft

Går du i tankarna att flytta? Kanske är det dags för ditt företag att utöka till ett större kontor? Vi vet att en flytt tar tid och oftast finns det något viktigare att lägga den tiden på. Låt oss därför ta hand om din flytt. Tveka inte att kontakta oss på Omegaflytt & transport för att få en helt gratis offert utan förbindelse.

KONTAKTA OSS

Omega flytt & transport AB
Getängsvägen 14
504 68 Borås

Kontakta oss

Växel: 010 – 129 59 58
Jour telefon: 073-987 66 61
E-post: info@omegaflytt.se

OFFERT/FLYTT
info@omegaflytt.se