Privatflytt

Våra medarbetare är duktiga på att bära tungt och är både varsamma och erfarna. Tveka inte att få en offert från oss redan idag!
Varmt välkomna att höra av er!

Privatflytt

Att flytta är på många sätt både fysiskt och psykiskt påfrestande. För de flesta är det den fysiska biten som är värst och att flyttpacka tar oftast mycket längre tid än man hade kunnat ana.

Man bör alltid packa sakerna noga och varsamt för att undvika att det uppstår skador, främst saker som är extra känsliga för stötar och friktion – som glas och keramik.

För den som är ensamstående blir flytten oftast lite extra tung och det kan därför vara bra att försöka ta hjälp av nära och kära så man kan få hjälp med packningen och bärandet. Men många väljer också att anlita en flyttfirma. Om man anlitar en flyttfirma hjälper de till med att packa och sakerna blir professionellt packade på ett varsamt sätt. Till skillnad från att själv packa sina saker har en flyttfirma oftast packningsmaterial som bubbelplast och kartonger att tillgå. Oftast ingår även en garanti eller försäkring i flyttfirman, så du får ersättning för eventuella skador under flytten.

Tack vare att flyttfirmor har erfarenhet av tunga lyft får du en professionell förflyttning av ditt bohag på ett säkert och smidigt sätt. De har förutom erfarenhet även hjälpmedel och verktyg för att förflytta, montera och stabilisera ditt bohag, vilket gör flytten extra säker.

Hos oss får du hjälp med allt du behöver för att få en snabb, effektiv och trygg flytt från ditt gamla boende till det nya. Vi kan börja med att skapa en offert tillsammans genom att gå igenom vad det är du behöver hjälp med och därefter kan du själv i lugn och ro avgöra om du vill anlita oss. Med hjälp av offerten får du en prisbild redan innan flytten har påbörjats. Offerten är både gratis och ej bindande.

KONTAKTA OSS

Omega flytt & transport AB
Getängsvägen 14
504 68 Borås

Kontakta oss

Växel: 010 – 129 59 58
Jour telefon: 073-987 66 61
E-post: info@omegaflytt.se

OFFERT/FLYTT
info@omegaflytt.se